Billeder før og efter bryllupsnatten

Om efter­mid­da­gen tog Rolf det­te bil­le­de uden­for kir­ken — og vi lig­ner jo en hel mil­li­on. Hver. Der­ef­ter kom så bryllupsnatten.

champagneglas

Dagen derpå

Dagen der­på var vi knap så velud­se­en­de, men vi smi­le­de sta­dig som om hele ver­den til­hør­te os. Per­son­ligt glæ­der jeg mig til at få det jak­ke­sæt på igen. Tak til Rolf for det øver­ste bil­le­de og til Kas­per for at være på plet­ten, da det neder­ste bil­le­de skul­le skydes.

Relaterede indlæg


Udgivet

i

af

Kommentarer

4 svar til “Billeder før og efter bryllupsnatten”

  1. rené toft Avatar

    Til­lyk­ke for fan­den da! Og jo i ser skøn­ne ud og vold­som gla­de for hin­an­den. Så er det jo som det skal være. Selv har jeg fulgt lidt med i jeres blog lidt på side­li­ni­en her og undret mig over at der vir­ke­li­ge kan være såååå man­ge over­vej­el­ser i for­bin­del­se med at bryl­lup. Men det er måske også for­di Camil­la og mit bryl­lup var på råd­hu­set i al hemmelighed 🙂 

    men til­lyk­ke igen, og håber at se jer næste gang jeg skal til DK igen. 

    knus og kram
    René

  2. thorbjørn Avatar
    thorbjørn

    Kære beg­ge to
    Tusind tak for sidst og hjerte­lig til­lyk­ke igen igen — nu sid­der jeg her blandt isfjel­de og skos­ser, og selv­føl­ge­lig med mit came­ra, så mor ikke kan få glæ­de af alle bryl­lups­bil­le­der­ne fra den her­li­ge fest, men I kan glæ­de jer, der er man­ge gode bil­le­der imellem.
    Hil­se­ner også til Bir­t­he og Niels og alle gæster­ne fra den fan­tas­sti­ske dag
    de kær­lig­ste hilsener
    far Thorbjørn

  3. Ulrik Avatar

    Til René: Tak for lykønsk­nin­gen 🙂 Det var en fan­ta­stisk dag — som det jo skal være. Og jo, du kan skam tro, at der er mas­ser af ting, man kan spe­ku­le­re på og over­ve­je, når man ger­ne vil hol­de et bryl­lup, som man ikke bare køber af den nær­me­ste fest­plan­læg­ger. Og så har vi jo også skre­vet for at andre folk kan søge inspira­tion og råd eller vej­led­ning i vores over­vej­el­ser. Og så glæ­der vi os til at se dig, når du en gang kom­mer til DK igen.

    Til Thor­b­jørn: God­daw, svi­ger­far! End­nu en gang tak for ønsker­ne. Vi glæ­der os — lige­som Mor Inge gør — til at se de bil­le­der, der nu sej­ler rundt ved Grøn­lands vestkyst.

  4. Mor Birte Avatar
    Mor Birte

    Hej alle gæster i vort hjem, især Inge og Thor­b­jørn, og ikke mindst de nygifte.
    Det var en ove­nud dej­lig dag, bryl­lups­da­gen. Vi ønsker jer hjerte­lig til­lyk­ke og alt godt for jeres ægte­skab. Har set man­ge bil­le­der, såvel Ulriks, Rol­fs, Joakims, som Jakob og Hele­nas. Jeg fik ikke selv taget så man­ge, men der er også så man­ge andre flot­te at se på. Vores ferie er slut nu, vi har været på en min­dre rund­t­ur i det blå i Dan­mark. Der er utro­lig man­ge skøn­ne land­ska­ber i vores lil­le land, både i øst og i vest, nord som syd.

    Hil­sen fra Niels og Birte