Når svigermors tunge sveder

I dag opda­gede jeg, at oven­nævnte plante, som står i vores stue — og som sjovt nok er en aflæg­ger fra svi­ger­mor — havde fået en stilk med blom­ster. Først tro­ede jeg, at det var ukr­udt der var vok­set op mel­lem bla­dene, men det var plan­tens eget skud. Ved et nær­mere kig kunne jeg se små drå­ber ved stil­ken og det blev jeg nødt til at tage bil­le­der af.

Er der nogen kan der for­tælle mig, hvad Svi­ger­mors Skarpe Tunge gør med sådan nogle kli­strede dråber?

Svigermors skarpe tunge
Svi­ger­mors skarpe tunge
Svigermors skarpe tunge tættere på
Svi­ger­mors skarpe tunge tæt­tere på
Svigermors sved?
Svi­ger­mors sved?

8 tanker om “Når svigermors tunge sveder

  1. Plan­ten hed­der bajo­net­plante og den lok­ker insek­ter til med sit umå­de­lige kli­strede stads på blom­sterne. Har selv en hoya car­nosa som benyt­ter samme kli­ster­trick. I blom­string­sti­den gæl­der det bare med at holde afstand!

  2. Hej Char­lotte.
    Ja, jeg fik jo en af dig, men den kunne ikke klare kul­den i udestuen i den tid­li­gere lej­lig­hed :-) Jeg har nu klip­pet blom­sten af, den var ved at se lidt ynke­lig ud.

Der er lukket for kommentarer.