Og en hilsen til søens folk: vor læser på Samsø

Siden vi star­te­de med at bru­ge Goog­le Ana­ly­ti­cs for mere end en måned siden, har vi bemær­ket en mærk­vær­dig for­de­ling af besø­ge­ne fra de dan­ske byer. Ud over at det lader til at Jyl­land har fået røde hunde, så er der en mar­kant plet omkring Tra­neb­jerg på Sam­sø.

 

Vi hav­de for­ven­tet besøg fra Aal­borg, Ring­kø­bing, Oden­se, Køben­havn, Brønd­by Strand og man­ge andre byer i Dan­mark — men så vidt vi ved, ken­der vi ikke nogen på Sam­sø. Vi har en mistan­ke om, at det måske er Poul Krebs, der bru­ger vores blog som inspira­tions­kil­de til sit næste album. Har du et godt bud på, hvor­for Sam­sø og Tra­neb­jerg lig­ger så højt på listen? Og glem ikke, at der er fle­re bil­le­der på 23hq.com/ulrikkold!

79 Replies to “Og en hilsen til søens folk: vor læser på Samsø”

  1. Tror måske ikke den er helt kor­rekt… Der er i hvert fald ikke nogen fin lil­le plet over Dron­ning­lund…

  2. Vi har spe­ku­le­ret på, om det mon er besø­ge­ne fra min fami­lie på Djursland, der mod­ta­ges af en sen­der på Samsø…hm. For jeg ved, at min fami­lie kig­ger med.

  3. @Morten: Jeg tror ikke Goog­le er klar over, at du bor helt der­u­de — men jeg er sik­ker på, at du er ble­vet talt med. Men måske er du ansvar­lig for nog­le af de man­ge hits, der er talt op ude på Sam­sø?

Lukket for kommentarer.