Så er hun taget afsted

…og næste gang, jeg ser hen­de, er hun pyn­tet og klar til at bli­ve gift. Om 2½ time er hun Male­ne Høy­er Kold i stort bryl­lups­skr­ud og røde, tåre­fyld­te øjne. Mine som­mer­fug­le i maven er så småt ved at ind­fin­de sig.

I går send­te min bror Hei­ne en SMS:

Hej bro­der… Hva så? Er man ved at kun­ne mær­ke som­mer­fug­le­ne?

Hvor­til jeg på det tids­punkt kun­ne sva­re, at det hav­de plan­læg­nin­gen slet ikke lev­net tid til end­nu. Men nu er som­mer­fug­le­ne ved at være her. Jeg er så spændt på at se hen­de skri­de op af kir­ke­gul­vet i hvidt — smuk som aldrig før.

Her­hjem­me er der styr på alle for­be­re­del­ser — alt kører på skin­ner. Nu mang­ler vi bare, at solen duk­ker frem bag byge­sky­er­ne, at græs­plæ­nen tør­rer i et par timer inden gæster­ne kom­mer, at Male­ne og jeg højlydt siger “Ja” på det rig­ti­ge tids­punkt og gæster­ne kom­mer igen­nem Lim­fjord­s­tun­nel­len i tide.

Jeg glæ­der mig til en rig­tig god dag!

97 Replies to “Så er hun taget afsted”

  1. Hej Lars,

    tusind tak for din lykønsk­ning. Det er altid dej­ligt at høre fra gam­le stu­di­e­kam­me­ra­ter. Dagen blev ret præ­cist som vi hav­de fore­stil­let os den — det var en rig­tig dej­lig dag, som du vil kun­ne læse mere om her på blog­gen i de kom­men­de dage.

  2. Hej Rolf,

    ja, dagen var fuld af star qua­li­ty og bil­le­der­ne, du har taget (dem vi har set ind­til vide­re) er rig­tig gode. Det bli­ver svært at væl­ge et sæt ud og kal­de dem vores offi­ci­el­le bryl­lups­bil­le­der.

    ..og selv tak for en rig­tig dej­lig dag og tusind tak for hjæl­pen med toast­ma­ster-tjan­sen!

Lukket for kommentarer.