Vi har snart rundet 10.000 sidevisninger

I dag bli­ver vist dagen, hvor vi run­der 10.000 side­vis­nin­ger her på blog­gen. Man­ge af dem kom­mer nok fra spam­ro­bot­ter, der har høstet og spist løs af vores hen­vis­nin­ger og tekst her på siden. Men hel­dig­vis har vi den rare Akis­met spam­be­skyt­tel­se, der nu har holdt mere end 5.000 spam­kom­men­ta­rer fra døren.

Jeg har også instal­le­ret et antal plu­gins — blandt andet et, der bur­de kun­ne hol­de styr på, hvor man­ge af jer læse­re, der abon­ne­rer på vores nyhe­der via RSS nyheds­fe­eds. Jeg er dog ikke sik­ker på, om den helt kan hol­de styr på det, så der­for vil jeg ger­ne høre fra dig i en kom­men­tar til det­te ind­læg, hvis du læser den­ne blog via RSS.

Og så vil jeg ger­ne lige gøre opmærk­som på, hvor stolt jeg er af min kone, der har taget det flot­te bil­le­de, du kan se i ind­læg­get “Smukt smyk­ke”. Det ser top­pro­fes­sio­nelt ud!

46 Replies to “Vi har snart rundet 10.000 sidevisninger”

  1. Hej Søn og Svi­ger­dat­ter

    Jeg læser jævn­ligt jeres blog via RSS, rart at føl­ge lidt med. Tak ofr sidst, nåe­de hjem ca kl 23 efter lidt ben­zinj­agt. I kom for­hå­bent­lig også godt hjem

  2. Jeg føl­ger med på RSS’en vha. Goog­le Rea­der. Hvis I ger­ne vil hol­de øje med hvor man­ge der føl­ger fee­det kan i bru­ge Feed­bur­ner som nemt kan sæt­tes op med et plu­gin.

    Ha en god wee­kend.

  3. Hej og tak for tip­pet om Feed­bur­ner. Jeg har haft kig på det i lang tid, men kun­ne ikke lige over­skue det prak­ti­ske arbej­de med at få omdi­ri­ge­ret fee­det til Feed­bur­ner.

    Plu­gi­net kla­rer det jo helt auto­magisk — det skul­le ger­ne være sket fra og med i dag.

    Så nu kan vi få noget mere sta­ti­stik 🙂

Lukket for kommentarer.