Jeg tester lige dipity.com-tidslinjen for vores blog.
Drop en kommentar, hvis du har noget klogt at sige…
UPDATE: Jeg har skruet lidt på vores RSS-feed med hjælp fra Michael, således at tidslinjen nu indeholder alle indlæg fra vores blog. Tak for hjælpen!
Kommentarer
6 svar til “Tidslinje for HøyerKold bloggen”
Man kan ikke se dipity tingen i en RSS reader (eller ikke i Google Reader skal jeg sige). Ellers ikke så meget andet at sige at “So ein ding muss ich auch haben” 🙂
Forresten nu jeg er igang; jeg ville have spurgt hvad du skal lave Ulrik — derude west på — ud over at bage lækre kager og tage flotte billeder?
[…] 29th: Ulrik just pointed me towards this nifty timeline […]
Hej Michael,
tak for kommentarerne om Dipity i RSS. Jeg kan sagtens forestille mig, at det går galt i Google Reader — jeg har ikke lige eksperimenteret så meget med script-tags i RSS til at vide, om det går godt.
Og med hensyn til min gøren og laden ude west ow: jeg regner med at blive i Danske Banks udviklingsafdeling i Brabrand et stykke tid endnu. Planen er at pendle til Århus og arbejde der et par dage eller 3 om ugen og så pendle hjem igen og arbejde hjemmefra et par dage. På et tidspunkt bliver jeg sandsynligvis træt af det og så må jeg finde ud af, hvor jeg så skal arbejde — eventuelt som selvstændig. Er det noget, der kan anbefales, Michael?
Værelset i Århus eller omegn, som jeg vil bruge som pendlerværelse, har jeg ikke fundet endnu, men det satser jeg på at have styr på inden 1/7, da vi senest skal være ude af lejligheden i Tilst d. 15/7.
Arbejdspladsen i Vestjylland er jeg til gengæld mere spændt på. Gad vide, om der er masser af gode usability-stillinger derude? Vestas har en afdeling i Videbæk, der laver noget it. Det kunne være en mulighed.
Hey igen. i Dipity kan man fodre den med sin blogs wordpress blogs url og så tager den arkivet med så det ike kun er de sidste 10–20 items i ens RSS feed som kommer med i timelinjen.
Mht. livet som selvstændig, så vil jeg da selvfølgelig anbefale det 🙂 Men det er ikke et simpelt spørgsmål at svare på for der er ting som karriere, kollegaer og sikkerhed, der skal vejes op imod frihed, selvbestemmelse og selvmotivation.
I søndags sad jeg og drak øl med en amerikaner der arbejde som udvikler for en mindre amerikansk bank. Han havde sagt sit job op for han ville til Europa. De tilbyd ham at arbejde som freelancer. I dag efter 2 år i Warsawa og et halvt i Prag arbejder han stadig for den samme arbejdsgiver. Jeg er ikke sikker på at Danske Bank er helt så cool med at have fjernarbejdere, men det er da ikke umuligt.
Jeg synes stadig Steven Snedkers artikel om fjernarbejde fra 2002 holder, Penelope Trunk og mange andre gør det også.
Kasper G er for resten lige gået solo i København.
Hej Michael,
tak for tippet om Dipity! Det viste sig dog, at det ikke var URL’en, men som vi ved fælles hjælp fandt ud af, så var det antallet af indlæg i RSS-feedet, der skulle stilles på for at få alle indlæg med på Dipity-tidslinjen.