Så fik jeg det endelig gjort!
I mange år har jeg kigget på lækre rugbrødsopskrifter og tænkt: “Det vil jeg også prøve at bage en dag!”. Nu har jeg endelig taget mig sammen til at lave rugbrød helt fra bunden. Ikke noget med en Amo-brødblanding, men med min egen egen surdej. Det føles godt at producere selv 🙂 Og det smager tilmed godt!
I skal selvfølgelig ikke snydes for resultatet…
Vi har nydt solen i weekenden og gjort gladeligt brug af vores overdækkede terrasse eller havestue om man vil. Herfra kan man følge med i Ringkøbings pulserende liv og holde øje med, hvor mange der er taget på lørdagsindkøb ud fra antallet af parkerede biler. På græsplænen, som I måske kan skimte i baggrunden, har vi to fine æbletræer, som vi har glæde af i denne tid. Vi skal dog være hurtig ude og hente æbler, for vores naboer fylder deres rolatorkurve op, inden duggen er fordampet.
I dag har vi været til tilflytterarrangement. Først til formiddagskaffe/te/rundstykker på Fahl Kro, hvor vi trykkede hånd med selveste borgmesteren. Herefter en tur i Bork Vikingehavn, som er et mini Hjerl Hede, bare med vikinger. Hende på billedet herunder, var ikke én af de vikinger vi mødte, selvom hun ser lidt farlig ud 🙂
Kommentarer
8 svar til “Rugbrød, æblerov og vikinger”
De er vel nok flotte, jeg er ganske misundelig. Må nok alligevel igang med vores egne. Og svampene til aften.
Surdejen har også haft lang tid til at gøre brødene fine. Den stod vist på hylden i 5–7 uger inden den blev til brød.
[…] har tidligere skrevet om mit nybagte rugbrød, derfor har vi tit besøgende på bloggen, der søger efter rugbrødsopskrifter. Men de må føle […]