Dannebrog i hundelort

En af mine barn­dom­se­rin­drin­ger er, at man en gang i fir­ser­ne  plan­te­de dan­ne­brogs­flag i hund­el­or­te, som en pro­test mod de man­ge hund­e­ef­ter­la­den­ska­ber. Jeg mener fak­tisk, at man i den for­bin­del­se opfandt høm­høm-poser­ne. Poser som enhver hund­e­e­jer med respekt for sig selv og sine omgi­vel­ser nu bru­ger til at sam­le hund­ens ‘gaver’ op med.

På vores løbe­ru­te langs Ring­kø­bing Fjord er der også man­ge, der luf­ter deres hunde og ikke alle er lige flin­ke til at sam­le efter­la­den­ska­ber­ne op. Der­for er der nu nogen, som har gen­op­ta­get dan­ne­brogs­de­mon­stra­tio­nen og plan­tet flag i hund­el­or­te på en 100 meters stræk­ning. Det er ble­vet til en hel flag allé. Jeg synes det er en god måde at gøre opmærk­som på et pro­blem.  Gad vide hvad hund­e­luf­ter­ne på ruten siger til det?

Hundelort med dannebrog
Hund­el­ort med dan­ne­brog
Hundelorteflagallé
Hund­el­or­te­fla­gal­lé
Du kan også lave dine egne ‘lor­te­flag’. Se en Gør-det-selv-gui­de her.

78 Replies to “Dannebrog i hundelort”

Lukket for kommentarer.