Flytning og bådmisundelse

Ja, så har vi flyt­tet igen!!

Dog ikke os selv…

Vi har såmænd bare givet en hjæl­pen­de hånd til de nye hr. og fru Kold i dyna­sti­et, som har haft nok at se til med nyligt over­stå­et bryl­lup, bryl­lups­rej­se og en baby på vej om en lil­le måned.

Efter et par timer i Ski­ve kun­ne vi køre til­ba­ge til Ring­kø­bing, få en pin­se-sies­ta på sofa­en, vaske tøj, gå en tur ned til hav­nen og kig­ge mis­un­de­ligt på det sej­len­de folk, købe is, spi­se is ved hav­nen, kom­me hjem og lave aftens­mad, spi­se i gård­ha­ven, hæn­ge tøj på snor og nyde de sid­ste sol­strå­ler i gård­ha­ven med en bog.

Dej­ligt ikke at have de sto­re pla­ner på sådan en varm pin­se­dag!

Og så er det vist også ved at være tid til dagens før­ste kop te!

NB. Har du en båd til at lig­ge i Ring­kø­bing Havn, så vil vi helt vildt ger­ne være ven­ner med dig 🙂

Lukket for kommentarer.