Om HøyerKold

Vi hed­der Malene og Ulrik Høyer Kold. Denne hjem­meside star­tede som en bryl­lups­blog i måne­derne op til vort bryl­lup i august 2007. Nu er vi ble­vet gift, men blog­gen fort­sæt­ter. Tan­ken er, at vi vil skrive om små og store begi­ven­he­der som ægte­folk. Det kom­mer til at inklu­dere kul­tur– og kon­cer­top­le­vel­ser, madop­skrif­ter, bil­le­der af stort og småt og meget mere! Den 23. sep­tem­ber 2010 blev vi for­æl­dre til Eva, så der sni­ger sig nok også nogle ind­læg ind om det.

Efter knap 3 år i Ring­kø­bing har vi købt hus i Gudum­holm 15 km syd-øst for Aal­borg. Vi vil gerne lære nye men­ne­sker at kende i loka­l­om­rå­det, så bor du i Gudum­holm og omegn, så kon­takt os gerne. For husk, at en frem­med er en ven, du blot ikke har mødt endnu!

Vi håber og tror på, at ven­ner og fami­lie samt andre inter­es­se­rede vil finde for­nø­jelse ved at følge med her på bloggen.

M: tlf. 22636083 / malene (snabel-A) hoey­er­kold (prik) dk

U: tlf. 24408448 / ulrik (snabel-A) hoey­er­kold (prik) dk

466 tanker om "Om HøyerKold"

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

Disse HTML koder og attributter er tilladte: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

For spam filtering purposes, please copy the number 4351 to the field below:Kommentar links kunne være nofollow fri.