Vi har lavet en aftale med præsten

Vi har for nylig lavet en afta­le med pastor Stig Ras­mus­sen om at mødes med ham lør­dag d. 28. juli for at gen­nem­gå bryl­lups­hand­lin­gen. Her skal vi også afta­le med ham, hvil­ke sal­mer der skal syn­ges. Hvis du, kære læser, har gode ide­er til bryl­lups­sal­mer, tager vi ger­ne imod dem.

Vi er natur­lig­vis også nødt til at læg­ge hove­d­er­ne i blød for at fin­de ud af, hvad han skal for­tæl­le om os under vielsen.

Vi hav­de egent­lig også tænkt os at køre for­bi kir­ken for at tage bil­le­der, så I kan se, hvor hyg­ge­lig den lil­le lands­by­kir­ke er. Men kame­ra­ets bat­te­ri­er svig­te­de os i sid­ste øje­blik og vi har ingen opla­der med — så bil­le­der­ne må ven­te til en anden god gang.

Relaterede indlæg


Udgivet

i

af

Kommentarer

6 svar til “Vi har lavet en aftale med præsten”

 1. Helle Aarup Avatar
  Helle Aarup

  Hej.
  Vi har — hi hi — valgt den rig­ti­ge dato at bli­ve gift på — 07.07.07. Har været bestemt og ALT reser­ve­ret siden marts / april 2005 🙂

  Nå, det var ikke det, jeg vil­le. Det var omkring sal­mer. Gå ind på siden http://www.brede-kirke.dk Der er et bredt udvalg af for­slag til bryl­lups­sal­mer, og man kan oven i købet høre en bid musik til de fle­ste af dem. Nogen rig­tig gode nogen er f.eks. “I blev skabt som mand og kvin­de”, “Jeg ved en blomst så favr og fin”, “Kær­lig­hed er lysets kil­de”, “Op al den ting som Gud har gjort” — ja, og man­ge man­ge flere. 

  Vi ønsker jer et super dej­ligt bryl­lup og alt godt fremover.

  Bryl­lups­hils­ner fra ét af man­ge 07.07.07 — par 🙂

 2. Malene Avatar

  Hej Hel­le.
  Tak for tip­pet med sal­mer­ne! Hyg­ge­ligt at få “besøg” af nogen man ikke ken­der 🙂 I må have et rig­tig dej­ligt bryllup!

 3. […] de opmærk­som­me måske har bemær­ket, så hav­de vi en plan om tage et smukt mid­som­mer­bil­le­de af Hal­lund Kir­ke. Det gik imid­ler­tid i […]